Lifestyle

Vijf dingen waar ik niet zonder kan.

Vijf dingen waar ik niet zonder kan.

 

Waar ik niet zonder kan? Het eerste wat ik mij opkomt is natuurlijk mijn gezin, mijn hond en mijn ouders. Natuurlijk is dat vrij logisch. Er zijn ook andere dingen waar ik niet zonder kan:

*Lippenbalsem

Hoe dat is ontstaan weet ik niet meer, maar ik ben al jaren verslaafd aan lippenbalsem. Echt al zolang, dat ik me niet meer kan herinneren vanaf wanneer, maar zeker al wel 15 of 20 jaar. Ik kan niet de deur uit zonder. Je ziet het aan mijn spijkerbroeken, waar mijn Labello altijd in mijn broekzak zit, zie je zo’n lichte versleten plek. Als wij ergens heen gaan en ik vergeet hem of ik verlies hem dan moet ik terug naar huis. Gelukkig ben ik daar voortaan wel op voorbereid. Er zitten er meestal meerdere in mijn tas, ook een in mijn jaszak en dus bijna altijd in mijn broekzak.

*Mijn smartphone

Dit vind ik eigenlijk best ernstig, maar ik kan echt niet meer zonder. De hele dag bereikbaar zijn is handig, maar wat ik nog veel handiger vind is dat ik altijd mijn mail kan checken, mijn banksaldo, de hele dag foto’s kan maken en delen via Whatsapp met mijn vriend en dat ik sowieso alle sociaal media kan bijhouden.

Mijn telefoon was 2 weken geleden gevallen. Bij een klant op het balkon tijdens mijn werk, wilde ik even checken of ik nog mail had en liet ik mijn telefoon op de grond vallen. Niet naar beneden van het balkon maar gewoon op de tegels die mijn klant daar heeft liggen. Heel het scherm gebarsten en mijn scherm reageerde dus niet meer op aanraking. Echt,  ik baalde er zo van. Het was zo’n fijn toestel! Ik heb een abonnement zonder toestel dus moest ik zelf een nieuwe gaan kopen. Ik gebruikte tijdelijk mijn oude zeer slome Samsung, waarvan de luidspreker een defect had. Daardoor konden bellers mijn niet horen maar ik hen wel. Zeer vervelend, vooral als je dan toevallig net meerdere keren door je werkgever gebeld wordt. Gelukkig heb ik weer een nieuwe telefoon, een Lumia 550. Ook weer een fijne telefoon en wat ben ik blij dat ik weer een heb :)!

*Mijn laptop

Voor alles wat ik niet met mijn telefoon doe heb ik mijn laptop. Elke avond en veel vrije uurtjes besteed ik aan mijn laptop. Blogs schrijven, blogs lezen, nieuws lezen, online winkelen.

*Kopjes thee

Thee is het enige wat ik drink op een dag, behalve bij het avondeten, want dan drink ik water. Thee is mijn favoriete drankje en dan vooral groene thee met citroen. Als ik geen thee heb, drink ik nog liever niks. Vooral nu het kouder wordt geniet ik echt van mijn lekkere bakkie.

*Mijn hoofdkussens

Twee perfecte hoofdkussens heb ik op mijn bed. Ze liggen zo heerlijk. Zodra ik mijn kussens raak ontspan ik en val ik altijd snel in slaap. Als we op vakantie gaan wil ik het liefste mijn eigen kussens mee nemen.

 

Vijf dingen waar ik niet zonder kan

Advertenties

2 thoughts on “Vijf dingen waar ik niet zonder kan.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s